Nieuws

Ultra Swimchallenge voor UMCG Kanker Research Fonds

Ultra Swimchallenge voor UMCG Kanker Research Fonds

Op zaterdag 25 augustus 2018 zal Peter Bakker in een team van 5 zwemmers, genaamd Slagkracht, deelnemen aan een zwemtocht van 50 km, van Lauwersoog naar Groningen. Volg het Slagkrcht team via https://locatieradar.nl/guest/?token=3ccb11c8d18822a004e79ffb5daae15a

 

Deelnemers aan de Ultra Challenge duiken op zaterdag 25 augustus om 05.30 uur het water in. Zij zwemmen dan dwars door het Lauwersmeer, om vervolgens in het Reitdiep aan te komen. Hier voegen zij zich bij de zwemmers van de Swim Challenge, die ook al voor dag en dauw gestart zijn in de haven van Zoutkamp. Gezamenlijk zwemmen honderden sportievelingen, dwars door het Reitdiep, naar de grachten van Groningen. Bij de Westerhaven wordt de groep zwemmers nog groter. Dan duiken ook de zwemmers van de City Swim het water in. Door de grachten van Groningen zwemmen ze als één geheel naar de finish van de Oosterhaven.  

 

Het doel van deze Swimchallenge Ultra is het vergaren van zoveel mogelijk geld voor het UMCG Kanker Research Fonds. En daar zijn goede redenen voor! Peter liet via de voorzitter weten dat hij deze uitdaging aangaat vanwege de ervaringen in de directe familie. Hij vindt het wel spannend.

Wij kunnen dit goede doel steunen door te doneren via de website.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen